Ny håndbog til Lokale Udannelsesudvalg

24. november 2011

TUR har udarbejdet en ny håndbog til medlemmer af de lokale uddannelsesudvalg.

I foråret søsatte TUR "Projekt LUU" med formålet at styrke kommunikationen og samarbejdet mellem TUR og de lokale uddannelsesudvalg. I forbindelse med projektet blev der peget på et behov for en fælles, ensrettet skriftlig kommunikation, der beskriver og samler relevant information om LUUs opgaver og kompetencer.

Resultatet blev en håndbog, der indeholder en beskrivelse af de lokale uddannelsesudvalg og deres arbejdsopgaver og som samtidig giver gode råd og vejledning til, hvordan udvalgene kan tilrettelægge deres opgaver. Håndbogen giver et overskueligt overblik over, hvordan uddannelsessystemet fungerer med henblik på erhvervsuddannelserne og AMU, og hvilken rolle de lokale uddannelsesudvalg spiller i dette system.

Håndbogen, som allerede er blevet præsenteret på TURs landsdækkende konferencer for LUU, er blevet sendt ud til alle uddannelsesinstitutioner med LUU inden for TURs område. 

Har man ikke modtaget et eksemplar af håndbogen, kan den rekvireres ved at sende en mail til TURs LUU koordinator, Jane Ellingsen på je@tur.dk. Husk at opgive navn og adresse for forsendelsen.


- TUR
facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag