Det bør du vide om amukurs.dk

30. juni 2014

amukurs.dk er en kursusportal, hvor du kan søge dig frem til alle vores AMU-kurser og flere til. Portalen er samtidig et godt værktøj til dig, der jævnligt leder efter kurser enten til dig selv, dine kolleger eller dine kursister.Vi har her samlet de vigtigste fakta, du bør kende om amukurs.dk.

Vidste du:

  • At mere end dobbelt så mange har brugt amukurs.dk i de første fem måneder i 2014 sammenlignet med året før?
  • At du kan finde alle landets AMU-kurser ved enten at bruge sidens kategorier eller søgefeltet?
  • At du kan vælge mellem næsten 2000 kurser fra forskellige fagområder?
  • At der er billeder sammen med flere af kursusbeskrivelserne, så du bedre kan danne dig et indtryk af, hvad det er for et kursus?
  • At der er samlet flere typer kursuspakker, så du nemt kan finde og få overblik over forskellige kursusforløb, der passer lige til dine behov? Uanset om du skal skifte branche, job eller ønsker at efteruddanne dig som faglært.
  • At du kan gemme interessante kurser og printe dem i en kursuskalender?
  • At du kan logge ind på 'Min profil' og få en oversigt over dine tilmeldte kurser, gennemførte kurser og gennemførte erhvervsuddannelser, som du kan printe til dit CV?
  • At du får forslag til, hvilke kurser, der kunne være relevante for dig, når du logger ind på din profil?
  • At du selv kan uploade billeder til amukurs.dk ved hjælp af Instagram? Bare brug #oplevamu hver gang, du uploader.

Om 'Min profil
'Min profil' er en funktion, der er målrettet den enkelte bruger af amukurs.dk. Med 'Min profil' kan du logge ind med NemID og få et overblik over både dine tilmeldte AMU-kurser, dine gennemførte AMU-kurser og din gennemførte erhvervsuddannelse. Ud fra dette vil profilen foreslå andre relevante kurser.

Forslagene er målrettet din uddannelsesprofil og er baseret på dine gennemførte AMU-kurser. Det betyder, at hvis du har taget et kursus i køreteknik, vil du få vist de andre kurser inden for samme område, der kunne være relevant for dig - det samme gør sig gældende, hvis du har taget et kursus inden for f.eks. lagerstyring. Mens du er logget ind, kan du selvfølgelig læse mere om kurserne og gå direkte til tilmelding.

Oversigten kan også printes og vedlægges dit CV.

Smut ind forbi amukurs.dk med det samme og prøv de forskellige funktioner.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag