Nyt fra TUR Forlag

31. marts 2014

Nye udgivelser fra TUR Forlag inden for de sidste tre måneder omfatter følgende:

Sundhed for chauffører
Der er netop kommet en ny version af "Sundhed for chauffører", der dækker de faglige emner i sundhed, som er fastsat i den grundlæggende kvalifikationsuddannelse for chauffører. Bogen giver en masse gode råde om, hvordan chaufførlivet kan leves sundere. Derudover indeholder bogen en række praktiske øvelser, som chaufføren kan gøre i bilen eller hjemme.
Læs mere om bogen - klik her.

Håndbogen i førstehjælp
Håndbogen i førstehjælp er udkommet i appstore (til iPad), hvilket giver mulighed for at bruge funktionen i IOS til at få bogen læst op.Læs mere om bogen - klik her.

Teori til personbil
Teori til personbil er udkommet i en opdateret udgave.
Læs mere om bogen - klik her.

Cargo Dynasty

Cargo Dynasty er et læringsspil, udviklet specielt til Folkeskolens 8-10 klassetrin, og EUD/Transport uddannelsen. Cargo Dynasty kan spilles af hele klassen i undervisningen. I grupper samarbejder eleverne om at opbygge en transportvirksomhed. Læreren bestemmer, hvor lang tid spillet skal vare. Når tiden er gået, er det den gruppe, der har den største virksomhed med flest penge, tilfredse kunder og de bedst uddannede medarbejdere, der vinder spillet.TUR Forlag står lige overfor at skyde en Cargo Dynasty-kampagne i gang under overskriften "Klassekampen". Klassekampen er et danmarksmesterskab i Cargo Dynasty for grundskolens 9 og 10 klassetrin og afholdes som et multiplayer spil. Finalen afholdes i forbindelse med Skills Danmark, januar 2015.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag