Nyt inspirationsmateriale fra Undervisningsministeriet

30. juni 2014

Undervisningsministeriet har udviklet nyt inspirationsmateriale til tre arbejdsmarkedsuddannelser inden for faglig matematik, faglig regning og faglig skrivning.

Tidligere på året udgav ministeriet inspirationsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen Faglig læsning (47670). Dette materiale bliver nu suppleret med inspirationsmateriale til de resterende arbejdsmarkedsuddannelser: Grundlæggende Faglig Matematik (47669), Grundlæggende Faglig Regning (47668) og Faglig Skrivning (47671). Arbejdsmarkedsuddannelserne indgår i FKB 2270 Obligatorisk Fælleskatalog.

Materialerne indeholder konkrete eksempler på afholdelse af arbejdsmarkedsuddannelserne og har til formål at give både uddannelsesledere, uddannelsesplanlæggere og undervisere inspiration til at udbyde undervisning i grundlæggende faglig matematik og regning og faglig skrivning. Inspirationsmaterialerne henvender sig til alle godkendte udbydere af arbejdsmarkedsuddannelser og VEU-centre.

De tre arbejdsmarkedsuddannelser er blevet revideret og erstatter de tidligere arbejdsmarkedsuddannelse: 42723 Faglig regning og matematik (5 dage) og 42724 Faglig læsning og skrivning (5 dage). Undervisningsministeriet har med de nye arbejdsmarkedsuddannelser ønsket at imødekomme efterspørgslen fra AMU-udbydere om at få uddannelserne splittet op i uddannelser med kortere varighed.

Download inspirationsmaterialerne her:

Grundlæggende Faglig Matematik (47669)
Grundlæggende Faglig Regning (47668)
Faglig Skrivning (47671)

-TUR

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag