Skoler implementerer nyt lagerstyringsprogram

31. marts 2014

14 skoler i er fuld gang med at implementere den nyeste version af Navision Dynamics NAV 2013.

De 14 skoler i LTF-konsortiet er for tiden ved at implementere den nyeste version af Microsoft programmet Navision Dynamics NAV 2013 til brug for undervisningen inden for TURs lageruddannelser (AMU og EUD).

LTF-konsortiet, som skolerne dannede for ca. 10 år siden, har foretaget et samlet indkøb af programmet og har sammen med leverandøren, Lyngsoe Systems A/S og TUR gennemført en koncentreret proces, der har omfattet afprøvning og test af systemet, udvikling og gennemførelse af faglærerefteruddannelse, udvikling af undervisningsmateriale og installering af programmet på de deltagende skoler.

Hos TUR sætter man pris på skolernes indsats:

- Vi er glade for, at de 14 skoler har vist fremsynethed og foretaget denne investering i et moderne og tidssvarende it-system til gavn for kursister og virksomheder, fortæller uddannelseskonsulent Leif Michael Larsen.

Efteruddannelse
Der har været 25 faglærere fra de 14 forskellige skoler på efteruddannelse, og der arbejdes for tiden på højtryk for at få udarbejdet nyt undervisningsmateriale. Det forventes, at Navision Dynamics NAV 2013 vil blive indfaset og brugt på uddannelserne allerede i løbet af de kommende par måneder - nogle skoler er allerede i fuld gang med det nye program.

Navision Dynamics NAV 2013 anvendes af ganske mange virksomheder - især små og mellemstore virksomheder finder systemet anvendeligt, da det indeholder stort alle nødvendige funktioner i forhold til administration og styring af virksomheden - der er således ikke kun tale om et lagerstyringsprogram.


- TUR

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag