Har du problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her for en web-version.


logo


NYHEDSBREV

LUU Nyhedsbrev

Skills (1)

- TURs nyhedsbrev til de lokale uddannelsesudvalg

Julehilsen fra TUR
TUR ønsker glædelig jul og giver et indblik i et par af de arbejdsområder, der har fyldt meget i 2015, og som også fortsat er på programmet i det nye år.
Læs mere

Erhvervsuddannelserne skal fordeles på institutionerne på ny
Erhvervsuddannelsernes kvalitet skal øges, og flere unge skal vælge erhvervsuddannelser. Derfor skal alle erhvervsskoler og andre udbydere af erhvervsuddannelser nu søge nye godkendelser, så det sikres, at uddannelserne udbydes på de institutioner, der har gode erfaringer med uddannelserne, skriver uvm.dk.
Læs mere

Guiden ”Sådan fungerer en kompetencevurdering (RKV) i praksis” er netop udsendt
Parterne bag TUR og kompetencefondene har udarbejdet guiden ”Sådan fungerer en kompetencevurdering (RKV) i praksis” til transportskolerne. Guiden er blevet til i et nært samarbejde med en række transportskoler.
Læs mere

DM i Skills 2016
Forberedelserne til DM i Skills 2016, der finder sted den 4– 6. februar i Fredericia, har været i gang siden august måned, men nærmer sig nu sit højdepunkt.
Læs mere

Nye praktikpladstal
Praktikpladsstatistikken for september 2015 er nu tilgængelig, skriver uvm.dk
Læs mere

Transportskolerne skiftes til at have stafetten som "Ugens Transportskole"
Kampagnen "Ugens transportskole" vil i de kommende 3 måneder lade landets transportskoler have staffetten, og vise omverdenen - og måske potetielle transportlærlinge - hvorfor det lige er deres skole og uddannelse der dur.
Læs mere

Flere kan blive student på erhvervsskolerne
Minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby vil gøre det muligt at kombinere en erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen på yderligere otte erhvervsuddannelser, skriver uvm.dk.
Læs mere

Ny finanslovsaftale vil styrke kvalitetsudvikling på erhvervsuddannelserne
Der er netop indgået aftale om finansloven for 2016. På Ministeriet for Børn, Undervisnings-, og Ligestillings område betyder det, at der afsættes en pulje til kvalitetsudvikling på erhvervsuddannelserne, og tilskuddet til frie grundskoler får et løft.
Læs mere

Uddannelsesbøger for lærlinge skal udleveres af skolen til hver enkelt uddannelsesforløb
For at styrke den praktiske uddannelse skal hver lærling have en uddannelsesbog. Denne skal udleveres af skolen. Uddannelsesbogen følger lærlingen igennem hele uddannelsen.
Læs mere

Miljø, bæredygtighed, klima og energirigtig kørsel
Ny analyse afdækker behovet for nye uddannelser med fokus på bæredygtighed.
Læs mere

Adgangskrav bremser frafald på erhvervsskoler
Reformen af erhvervsuddannelserne med nye adgangskrav ser ud til at få den ønskede effekt, skriver Altinget.
Læs mere

Årets Uddannelsespris gik til...
TURs Uddannelsespris 2015 blev torsdag d. 15.oktober uddelt til hele tre enkeltpersoner som hver især i årets løb har ydet en særlig indsats i forhold til at udvikle og forbedre vores transportuddannelser.
Læs mere

-TUR

 

 

 


Klik her hvis du ikke ønsker at modtage mails fra TUR