Kursus i ”Den økonomiske kontekst” blev en succes

22. juni 2012

1-dags kurset i emnet "Den økonomiske kontekst og markedsorganisationen (BUS)"fik flotte evalueringer fra de deltagende faglærere.

Den 14. juni afholdte TUR faglærerkursus i emnet Den økonomiske kontekst og markedsorganisationen (Grundlæggende kvalifikationsuddannelse kap. 3.8) på AMU Syd med et eksklusivt hold på 9 deltagere. Formålet med kurset var at klæde faglærerne på med en række værktøjer til brug i undervisningen i den økonomiske kontekst for personbefordring inden for EU-kvalifikations- og efteruddannelserne.

Deltagerne havde glæde af Lasse Repsholt fra Danske Busvognmænd som ekstern underviser og Bjarne Pedersen (Erhvervskøreskolen) som kursusleder.

Lasse Repsholt og Bjarne Pedersen kom virkelig godt rundt om emnet, og alle var klart meget mere oplyste ved dagens afslutning end da de mødte op tidligt på formiddagen, ifølge kursets evalueringer. Ud over at blive undervist i selve emnet, havde TUR sekretariatet også anmodet deltagerne om at komme med forslag til en pensumbeskrivelse på emnet. Med udgangspunkt i selve bekendtgørelsesteksten, Lasses og Bjarnes indspark samt feedback fra deltagerne, lykkedes det konsulenten på området at hjembringe et forslag til pensumbeskrivelse.

Evalueringen sidst på dagen konkluderede overordnet set, at der er et behov for klart afgrænsede og korte kurser som dette, hvor deltagerne kan koncentrere sig helt og fuldt om kun et emne, samt er der gerne ses flere af disse korte indspark om den Grundlæggende kvalifikationsuddannelse.


- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag