Sammensæt din EU lovpligtige efteruddannelse via amukurs.dk

19. august 2014

amukurs.dk tilbyder let tilgængelig information om en lang række AMU kurser inden for blandt andet transportområdet. Portalen er netop blevet udvidet med oversigter over kurser godkendt til at indgå i den EU lovpligtige efteruddannelse.

amukursdk_banner

Chauffører, der udfører erhvervsmæssig vejgodsgodstransport eller personbefordring, skal hvert 5. år gennemføre i alt 5 dages EU lovpligtig efteruddannelse. Efteruddannelsen består af en 3-dages obligatorisk del, samt 2 dage, hvor man frit kan vælge mellem en lang række kurser, der er godkendt af Trafikstyrelsen. Man kan også vælge en 'færdig' 5-dages pakke, der består af den obligatoriske del på 3 dage kombineret med 2 dages branchespecifik undervisning.

Nu er det muligt på amukurs.dk hurtigt at få overblik over de mange muligheder inden for den EU lovpligtige efteruddannelse - både inden for vejgodstransport- og personbefordringsområdet.

Klik på de nedenstående links for direkte adgang til information om EU lovpligtig efteruddannelse inden for følgende områder:

Vejgodstransport på amukurs.dk - klik her.

Rutebus på amukurs.dk - klik her. 

Turistbus på amukurs.dk - klik her.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag