Mød os til DM i Skills i Bella Centret

17. december 2014

Transporterhvervets uddannelser vil også være repræsenteret, når der den 8.-10. januar afholdes DM i Skills i Bella Centret i København.

Skills2015

Julen står for døren – det samme gør DM i Skills, der er Danmarks hidtil største uddannelsesevent i Bella Center 8.-10. januar 2015. Det er TURs debut, og vi glæder os meget til at få sat spot på transporterhvervets uddannelser i disse rammer og ser frem til, at det kan blive en fast tradition på TURs årshjul fremadrettet.

På TURs stand samler vi blandt andet en flok ambitiøse og dygtige transportlærlinge, der med faglig stolthed, skal hjælpe os med at fortælle de gode historier fra deres respektive transportuddannelser, og besvare spørgsmål fra de besøgende – især fra de mange folkeskoleelever, der gæster DM i Skills.

#transportskills
Der er rigelig plads på TURs 27 meter lange stand. Det har også været nødvendigt for at få plads til en ambulance (med dertilhørende redderelever), en gaffeltruck-simulator, en lastbil-simulator, 3 messediske, cafe-område, TUR-personale og vores lærlinge. Inden for alle tre fagområder knytter der sig en række konkurrencer, hvor man blandt andet kan vinde en iPad mini eller et gavekort ved at prøve en af simulatorerne eller en redderøvelse – de sociale medier kommer også i spil, da det også er muligt at blive den glade ejer af en iPad mini, hvis man uploader det bedste billede fra TURs stand på #transportskills via Instagram.

Cargo Cup
Transportspillet Carco Dynasty sætter fokus på iværksætteri med en stor turnering, der kulminerer med en finaledyst ved DM i Skills 2015. To skoleklasser er udvalgt til at dyste i Cargo Cup-finalen. Det drejer sig om fire elever fra Kroggårdsskolen i Odense og fire elever fra Lyreskovsskolen i Padborg. Cargo Cup-finalen afvikles på hovedscenen om torsdagen kl 14.30, hvor der samtidig er mulighed for at blive underholdt af komikeren Ruben Søltoft, som er udvalgt til at være kommentator. Det skal nok blive festligt.  Og fest bliver der også for vinderholdet, som honoreres med et gavekort på 10.000 kr. til at holde en stor fest for klassen.

Der er gratis adgang – indgang ØST er 3 minutters gang fra metrostation Bella Center. Læs mere om DM i Skills 2015 her. Og følg arrangementet på Facebook her.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag