Cargo Dynasty endnu en gang med i førerfeltet

13. februar 2014

Transportspillet Cargo Dynasty har netop præsteret en flot 8. plads blandt de mest populære gratis apps til iPads i Danmark.

Det er ikke første gang, at Cargo Dynasty gør sig positivt bemærket. I november sidste år modtog spillet prisen "Best Education and Learning Serious Game 2013" ved "Best Video Games 2013" i Bilbao. Nu er transportspillet igen med i førerfeltet - fredag den 7. februar lå Cargo Dynasty nemlig på en 8. plads over de mest downloadede gratis apps til Ipads i Danmark.

- Vi er i TUR Forlag meget stolte af den succes, som vi oplever med spillet. Igen ser vi klare beviser på, at Cargo Dynasty i den grad gør sig bemærket og er et stærkt kort i vores arbejde med at udbrede kendskabet til  transportbranchen, fortæller Annette Klubien, der er forlagschef i TUR Forlag.

Om Cargo Dynasty
Cargo Dynasty er et transportspil, hvor man blandt andet skal opbygge sin egen transportvirksomhed - gennem spillet får man indsigt i, hvor alsidigt, udfordrende og spændende et job inden for transportbranchen kan være. Spillet er udviklet af TUR Forlag i samarbejde med TSU. Læs mere om Cargo Dynasty - klik her.

-TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag