TUR søger teknisk konsulent

13. februar 2014

Teknisk konsulent (test- og certificering) med flair for projektstyring og optimale løsninger søges til ny stilling i Transporterhvervets Uddannelser.

Har du erfaring med drift, projektstyring og salg af test- og certificeringsløsninger til kunder i Danmark og EU? Så er du måske et godt bud på en ny teknisk konsulent for Multitest.

Om Multitest
Multitest er et online testsystem, som er udviklet af TUR i samarbejde med Trafikstyrelsen. Multitest anvendes til at aflægge teoretiske prøver, blandt andet inden for transportområdet. Formålet med Multitest er at sikre ensartethed for prøver, der lever op til samme kvalitetsstandard over hele landet. Systemet anvendes allerede af en række større styrelser og organisationer som fx Trafikstyrelsen, Beredskabsstyrelsen og Miljøstyrelsen m.fl.

Din baggrund
Du har en videregående uddannelse og måske erfaring fra et sted i undervisningsverdenen, med god forståelse for anvendelse af IT i forbindelse med test og certificering. Du brænder for professionelt salg på b-t-b markedet og kan dokumentere dine resultater.Du arbejder selvstændigt, effektivt og med overblik - også i pressede situationer. Desuden er du naturligt kunde- og serviceorienteret.

Jobbet
Vi ønsker at tilbyde såvel offentlige organisationer som private virksomheder adgang til et test- og certificeringssystem, som har bevist sin driftsikkerhed og effektivitet gennem flere år. Vi ønsker at styrke og udbygge vores forretningsområder via en målrettet og dedikeret salgsindsats.

Som teknisk konsulent for Multitest skal du blandt andet:

  • Stå for drift af testsystemerne og sikre support i samarbejde med andre medarbejdere
  • Gennemføre processen for salg af Multitestløsninger samt servicering af kunder
  • Deltage i EU udbud som byder på opgaver
  • Stå for kontakt til leverandører (programmør og hostingfirma)
  • Beskrive og udvikle nye funktioner i Multitest, i samarbejde med kunder
  • Udbygge vores eksisterende kundeportefølje
  • Ajourføre/vedligeholde brugermanualer
  • Udarbejde månedlige og årlige salgs- og driftsbudgetter

Din person
Du trives godt med drift og salg og har en professionel indfaldsvinkel til dine opgaver, samtidig med at du er åben og initiativrig. Du er dygtig til at etablere kunderelationer - det er helt essentielt, at kunderne oplever, at du kan afdække deres behov og give den gode rådgivning. De skal have tillid til dig og dine produkter. Du skal fremstå troværdigt og arbejde hårdt for at møde kunders behov og løsninger.

Om TUR
TUR Test er en del af Transporterhvervets Uddannelser (TUR), som er ejet af arbejdsmarkedets parter efter lov om Efteruddannelsesudvalg og Faglige udvalg. TUR beskæftiger sig med udvikling af AMU og EUD uddannelser inden for transportsektoren, og i forlængelse af dette har TUR taget initiativ til udvikling af et test- og certificeringssystem som hedder Multitest. TUR Test er den administrative enhed, der driver Multitest. Se nærmere på: multitest.dk og tur.dk

Vi tilbyder
Hos os kommer du til at samarbejde med positive og engagerede kolleger i et inspirerende arbejdsmiljø, hvor de grundlæggende værdier er: åbenhed, beslutsomhed, forandringsparathed, troværdighed og humor. Du får en spændende stilling med masser af udfordringer, råderum og gode udviklingsmuligheder.

TUR tilbyder velordnede forhold med en god løn (efter kvalifikationer) og en pensionsordning samt sygeforsikring.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Hans Kjeldgaard Christiansen på tlf. +45 35 87 87 06, som varetager alt vedr. rekrutteringen. Ansøgning samt cv skal sendes via mail til hc@tur.dk. Vi gør opmærksom på, at vi benytter en løbende rekrutteringsproces - hvorfor der ikke er anført en ansøgningsfrist. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet de rette kandidater til jobbet.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

-TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag