VEU-rådet præsenterer fokusområder i ny publikation

23. juni 2014

VEU-rådet præsenterer i en ny publikation forskellige bud på, hvordan VEU-indsatsen kan styrkes af det samlede VEU-systems aktører. 

Hvordan sørger vi for, at de små og mellemstore virksomheder sender flere medarbejdere på uddannelse? Og hvordan får vi mere fleksibilitet i AMU-systemet? Det er nogle af de spørgsmål, VEU-rådet tager op i publikationen ’VEU-rådets strategiske fokusområder – juni 2014,’ der netop er blevet offentligjort.

I publikationen fremlægger VEU-rådet en række forslag til fokusområder, der skal styrke voksen- og efteruddannelsesområdet. Det skal ske ved f.eks. at understøtte brugen af mulighederne for at kunne deltage i AMU på alle tider af døgnet, understøtte øget brug af digital læring, afvikling af deltagerbetaling for deltagere med en forældet videregående uddannelse, forbedring af tilmeldingssystemet samt gennemførelse af et taksteftersyn.

Læs mere om og download publikationen på Undervisningsministeriets hjemmeside - VEU-rådet præsenterer fokusområder i ny publikation.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag