DM støttes af mange

29. maj 2014

TUR har netop afholdt det 16. DM for transportlærlinge. Mesterskaberne har udviklet sig til en vigtig begivenhed, der samler skoler, virksomheder og lærlinge.

Årets DM for transportlærlinge blev afholdt hos EUC Syd i Aabenraa lørdag den 24. maj. Og skolen i det sønderjyske udgjorde en perfekt ramme for mesterskaberne. Her ydede man en kæmpe indsats for, at alt skulle fungere på bedste vis i løbet af dagen. Men det var ikke kun medarbejdere hos EUC Syd, der smøgede ærmerne op i anledningen af DM. Også en lang række af landets andre transportskoler bidrog til mesterskaberne - i alt kræver det op mod 50 skolefolk på selve dagen at få det hele til at hænge sammen. De deltager blandet andet som dommere og baneansvarlige. Desuden deltog en lang række elever fra EUC Syd som hjælpere. 

Også en lang række virksomheder og organisationer ydede en flot støtte til DM for transportlærlinge, der i år blev sponsoreret af Volvo Group Trucks Danmark A/S, Danske Fragtmænd A/S, 3F, ATL, DI, DTL, ITD, TSU, GUU, Constructor Danmark A/S, Lastbilmagasinet og Projob.
 
- TUR ønsker at rette en særlig tak til de skoler og sponsorer, der alle var med til at gøre vores 16. mesterskab til et rigtig fint arrangement, fortæller projektleder for DM Jørgen Jæger.

I år var der også rigtig mange arbejdsgivere til de deltagende elever, der var mødt frem. Det var tydeligt at se, hvor stolte de var af deres lærlinge, og de fulgte nøje med i øvelserne. Det er en stor støtte for deltagerne, at enten arbejdsgiver eller familie er tilstede

Ved præmieoverrækkelsen blev de dygtige lærlinge hyldet, og de fik alle flotte præmier fra sponsorerne. To af øvelserne til Chauffør DM 2014 viste sig dog desværre at være berørt af en fejl i databehandlingen. Det har medført et par ændringer, som er blevet formidlet til de involverede deltagere. Hos TUR er man meget ærgerlig over denne fejl, og det er især beklageligt, at de involverede ikke fik deres velfortjente andel i præmieoverrækkelsen lørdag 24. maj. De vil alle modtage pokaler og eventuelle præmier hurtigst muligt. Læs mere om de ændrede placeringer, hvad der er sket, og hvilken løsning TUR har valgt  - klik her. 

Årets DM ambassadør
Som noget nyt i år har TUR haft knyttet en Facebookside til mesterskaberne, og det blev en stor succes, som skolerne i den grad har bakket op omkring. På siden  er både tidligere og nuværende deltagere blevet præsenteret, og lærlingene har haft mulighed for at dele billeder fra tiden frem mod DM. Her er også Instagram blevet taget i brug på #dmtransportlærlinge. Frem mod DM kørte der her en konkurrence, hvor den skole, der kunne præstere at dele flest billeder, vandt at gavekort til en middag for DM-holdet. Her blev det EUC Lillebælt, der løb af med sejren. Se billederne på Instagram - klik her.

Se flere billeder fra dagen - klik her.

Næste DM for transportlærlinge bliver afholdt som et led i Transport 2015, der foregår i 19. – 22. marts 2015. Selve DM 2015 afholdes lørdag 21. marts.

-TUR

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag