Og prisen gik til…

25. marts 2014

TURs Uddannelsespris 2014 blev i dag overrakt til direktør hos Brdr. Jensen Møbeltransport Anette Jensen og til holdet bag uddannelsesportalen amukurs.dk.

TURs uddannelsespris 2014

TURs Uddannelsespris gives til en person, organisation eller institution, der har ydet en særlig indsats for udviklingen af de faglige uddannelser. Årets prismodtagere blev i dag afsløret og fejret ved TURs strategikonference hos DI. 

I år gik den ene pris til Anette Jensen, der er direktør hos Brdr. Jensen Møbeltransport i Hvidovre. Anette Jensen fik prisen for sit store arbejde i forbindelse med udviklingen af flytteuddannelserne. Hun har en dyb faglig indsigt i flyttebranchen og de arbejdsfunktioner, som er knyttet til erhvervets udførelse. Derudover har hun et helt særligt engagement og evnen til at komme sine elever i møde.

Årets anden pris gik til holdet bag uddannelsesportalen amukurs.dk, der blev lanceret af Industriens Uddannelser i juni 2012. Portalen fik prisen for i den grad at have etableret en effektiv og meget tilgængelig mulighed for at promovere og udbrede kendskabet til AMU-kurserne. Ikke mindst via kampagnen Oplev AMU, der blandt andet handler om at bruge de sociale medier i arbejdet med at synliggøre vores mange AMU-kurser. Prisen blev modtaget af projektleder for amukurs.dk Jesper Hvilsby Ulrich og projektleder for Oplev AMU Thea Jepsen.

-TUR

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag