Garantikursus: Sikkerhed ved anvendelse af lagerreoler

10. september 2014

AMU-kurset, der er med til at sikre, at virksomheder lever op til de krav, som eksisterer i forbindelse med anvendelse af lagerreoler. 

truck

Arbejdstilsynet stiller krav om dokumentation for, at lagerreoler anvendes på sikkerhedsmæssig forsvarlig vis, og det er derfor vigtigt, at virksomheder har en eller flere medarbejdere, der er opdateret i forhold til gældende regler på området. På kurset ’Sikkerhed ved anvendelse af lagerreoler’ er der netop fokus på leverandørens anvisninger, regler og standarder. Deltageren får derudover kendskab til følgende særlige opmærksomhedspunkter, som har betydning for sikkerheden ved anvendelsen af reolsystemer, f.eks.: Belastning, truckværn, låsestifter, mærkning, pallestop, nedstyrtningssikringer mv.

Garanti
Kurset varer en dag og afholdes næste gang den 6. oktober hos AMU Fyn. Kurset udbydes som garantikursus, hvilket betyder, at kurset er garanteret mod aflysning, hvis bare én person har meldt sig på holdet. Denne garanti gælder også en række andre kurser inden for transportområdet. De kan alle søges frem via amukurs.dk.

Læs mere om kurset på amukurs.dk – klik her.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 


 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag