Kommunikationskonsulent med skarp pen til Transporterhvervets Uddannelser (TUR)

5. januar 2017

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver? Er du god til at formulere dig på skrift, og har du lyst til at være med til at løfte og udvikle TURs uddannelsespolitiske kommunikationsindsats inden for AMU- og erhvervsuddannelsesområdet? Så er du allerede et godt bud på vores nye kommunikationskonsulent.

Om stillingen

I kommunikationsafdelingen arbejder vi med en bred vifte af opgaver, inde i, og ude af huset, med store projekter og den daglige drift, mens vi kommunikerer på tværs af organisationer og målgrupper.

  • Som kommunikationskonsulent i TUR kommer du blandt andet til at arbejde med produktion af nyheder og et ugentligt nyhedsbrev. Vi forventer derfor, at du skriver godt og kan vinkle en historie til flere medier og gøre - et til tider- fagtungt område læsbart og forståeligt for modtageren.
  • Du vil skulle arbejde med opdatering af hjemmesider og andre digitale platforme, herunder www.tur.dk. Vi forventer derfor, at du har erfaring med og interesse for web - både med henblik på daglig drift og udvikling.
  • Du kommer også til at deltage i større projekter med udvikling af kommunikationsværktøjer og markedsføring i forbindelse med uddannelser til unge og voksne inden for transportbranchen. Vi lægger derfor vægt på, at det falder dig naturligt at planlægge, koordinere og styre projekter, og at du sætter en ære i at have tjek på både deadlines og detaljer.
  • Du vil også skulle deltage i udadvendte aktiviteter og planlægning af kommunikationsindsats i forbindelse med events som f.eks. DM Skills.
  • De sociale medier spiller ligeledes en større og større rolle for os, og det vil derfor også være et plus, hvis du har erfaring med Twitter, Facebook, Instagram mm.  

Vi lægger vægt på, at du…

  • er engageret, imødekommende og initiativrig
  • trives med at tage ansvar og tilrettelægge egne opgaver
  • vil arbejde praktisk med kommunikation og samtidig tænker strategisk
  • er positivt indstillet – også over for rutineopgaver
  • er bekendt med forskellige CMS- og billedbehandlingsprogrammer (f.eks. Umbraco, Photoshop og lign.) og har grafisk forståelse. Hvis du har interesse for at lave små film og videoer er det et plus

Vi tilbyder

En arbejdsplads, hvor der er fokus på faglighed og frihed under ansvar. Du får frie rammer, udfordringer og rig mulighed for afveksling i dine opgaver. Vi sætter pris på det gode samarbejde, og du kommer til at udføre dine opgaver i tæt samarbejde og dialog med kommunikationschefen og andre kommunikative ansatte i TUR, som er placeret i et fælles og åbent kontormiljø i det centrale København tæt på hovedbanegården.   

Om TUR

TUR udvikler og vedligeholder erhvervsuddannelser og AMU-uddannelser til transportbranchens medarbejdere. TUR er ejet af arbejdsmarkedets parter, og sekretariatets primære opgave er at informere og servicere parterne. TUR har en tæt dialog med landets AMU-centre og erhvervsskoler, som udbyder transportuddannelserne. Læs mere om TUR og sekretariatets arbejde på tur.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling.  Den ugentlige arbejdstid er 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til Funktionærloven. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Ansøgningsfrist og videre forløb

Ansøgning og CV sendes til kommunikationschef Kitte Verup via kv@tur.dk med emnet ’Ansøgning kommunikationskonsulent’ hurtigst muligt og senest den 27. januar 2016 kl. 10.00.

Tiltrædelse

1. marts 2017 eller hurtigst muligt.   

Mere information

Du er velkommen til at kontakte kommunikationschef Kitte Verup, hvis du har spørgsmål til stillingen. Tlf.: 35 87 87 02 eller via mail kv@tur.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag