Ny kommunikationschef i TUR

19. januar 2017

Kitte Verup er fra 1. januar 2017 ansat som kommunikationschef i TUR. Hun bevarer sin tilknytning til brancheudvalget for personbefordring og skal således fortsat fungere som uddannelseskonsulent inden for bus- og taxiområdet.

Kitte Verup

Øget fokus på synliggørelse af transportuddannelser og rekruttering til branchen har betydet, at den kommunikative indsats i TUR henover de senere år er blevet oprustet. Dette har medført organisatoriske ændringer i TUR, der nu har etableret en kommunikationsenhed, der består af en kommunikationschef, to kommunikationskonsulenter, en redaktør, en e-learningskonsulent samt en ekstern konsulent tilknyttet enkeltstående projekter.

- Ansættelsen af Kitte Verup som tværfaglig person med både ansvar for kommunikation og for brancheudvalget, har til hensigt at sikre en bedre koordination af TURs mange formidlingsopgaver såvel eksternt som internt, i nært samspil med TUR Forlag, Multitest og TUR faglæreruddannelse, siger sekretariatschef i TUR Hans Christiansen.

TUR Kommunikation består af:

 • Kitte Verup, kommunikationschef
  Kitte Verup har været ansat i TUR som uddannelseskonsulent siden 2013 og har før dette være tilknyttet som kommunikationskonsulent siden 2008.

 • Cecilie Villirs, kommunikationskonsulent
  Cecilie Villirs har været ansat i TUR i 1 år og arbejder primært med projektet ”Succes på vejen”, som har fokus på det gode forhold mellem lærlinge og virksomheder.

 • Sophie Schnoor, kommunikationskonsulent
  Sophie Schnoor har været ansat siden 2015. Hun står primært for TURs ugentlige nyhedsbrev, udvikling og vedligeholdelse af TURs digitale platforme samt kommunikationsopgaver i forbindelse med DM i Skills.

 • Sarah Thelin, redaktør
  Sarah Thelin har været i TUR Forlag i et halvt år, hvor hun primært er beskæftiget som redaktør og kommunikationskonsulent i forbindelse med TUR Forlags udgivelser.

 • Ole Bülow Hartvigsen, e-learningskonsulent
  Ole Bülow har været e-learningskonsulent i TUR Forlag i otte år. Han beskæftiger sig primært med digitale undervisningsprojekter og -udgivelser. Derudover er han tilknyttet TUR som digital konsulent.

 • Malin Lindeblad Kadijevic, ekstern konceptkonsulent
  Malin Lindeblad Kadijevic er tilknyttet på fast basis i forbindelse med projektet ”Succes på vejen”.

- TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag