Så er DM i Skills officielt skudt i gang

26. januar 2017

Hundredevis af håbefulde lærlinge og elever trampede traditionen tro henover den store scene ved åbningsceremonien ved DM i Skills 2017, før blandt andet statsminister Lars Løkke Rasmussen gav de unge et par bevingede ord med på vejen.

Redderåbningsceremoni

Fire demofag 

Så er DM i Skills officielt skudt i gang, og transportuddannelserne er for tredje år i træk med som udstillerfag. På standen repræsenterer vi i år fire fag, nemlig lager, chauffør, redder og som noget nyt lufthavnsoperatøruddannelsen.

Travlhed på transportuddannelsernnes stand

Og der er allerede masser af aktivitet på standen. Reddereleverne har travlt med at yde førstehjælp og give hjermassage til de folkeskoleelever, der er de primære gæster i dag, og der er også kø ved både lastbilsimulatoren, gaffeltrucksimulatoren og lokomotivfører-simulatoren. Der er også mange, der deltager i vores konkurrencer og giver "likes" til vores Facebookside mod udlevering af tyggegummiruller, og det fungerer igen i år rigtig godt med at have transportslærlinge på standen til at snakke med de unge, og i det hele taget være ambasadører for deres fag.

- TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag