Skills 2017 lokkede 55.000 gæster forbi Gigantium i Aalborg

30. januar 2017

DM i Skills 2017 i Gigantium i Aalborg lokkede i sidste uge 55.000 gæster forbi, for at se hvad de danske erhvervsuddannelser har at byde på - og overvære flere af dem konkurrere om at være de bedste indenfor deres fag. Transportuddannelserne var med for tredje år i træk som demofag.

Skills2017TYASimulator

Folkeskoleelever i lastbilsimulatoren ved DM i Skills 2017

Mange testede deres transportevner på transportuddannelsernes stand

Transportuddannelserne stand summede af liv allerede fra torsdag morgen, hvor der var livlig aktivitet ved både lastbilsimulatoren, gaffeltrucksimulatoren og - som noget nyt - en lokomotivførersimulator, nøje superviseret af Frederik Svendsen, som var venligst udlånt af DSB. Reddereleverne havde også travlt med at lave redderøvelser med gæsterne, som primært bestod af folkeskoleelever om torsdagen og fredagen.

Jagten på Facebook-"likes" gav pote

De gæster der kunne dokumentere at de havde tildelt vores Facebookside "min transportuddannelse" et "like", fik udleveret en tyggegummirulle. Dem, viste det sig, at være stor efterspørgsel på, så meget at siden i løbet af de tre dage kom op over de 1000 ønskede "likes". De unge svarede også ivrigt på spørgsmål om transportuddannelsernes sammensætning, i håbet om at vinde et gavekort á 400 kr. der blev trukket hver tredje time.

Transportuddannelserne har efterhånden fundet en god skabelon for en succesfuld afvikling af DM i Skills, og vi ser frem til at gøre det igen i 2018 i Herning.

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag