Succesfuld generalprøve på Multitests NemID-login trods stormstød og motornedbrud

18. januar 2017

Onsdag den 11. januar blev NemID-login testet til Multitestprøver i praksis - med stor succes.

Multitest

Dekra AMU-center Midtjylland i Brabrand, som lagde hus til, og som altid er meget positive overfor nye tiltag, havde gjort de nødvendige forberedelser med blandt andet at advisere de 15 deltagende kursister om, at de skulle medbringe NemID-nøglekort.

Multitestansvarlig i TUR, Michael Andersen tog afsted i god tid mod Sjællands Odde hvor Molsfærgen lovede at sejle, trods varsel om dårligt vejr. Det holdt hårdt, med både stormstød og motornedbrud undervejs, men det lykkedes heldigvis Michael at nå frem til Dekra tidsnok til prøven.

Hos Dekra var lagt et link til Multitest-prøvelogin på alle testcomputerne. De 15 kursister blev lukket ind i prøvelokalet kort tid før prøvestart, og
adviseret om at klikke på link, og logge ind med NemID.

Dekra: Vi ser frem til at NemId-prøvelogin bliver fuldt implementeret

Det gik perfekt med at logge ind til Multitest prøven som startede planmæssigt kort efter. Det var tydeligt at NemID login-metoden til Multitest var langt hurtigere, i forhold til den traditionelle fremgangsmåde med CPR-nummer og adgangskode. Herved sparede man en hel del tid på skolen, og samtidigt giver NemID-login også en sikker identifikation af prøvedeltageren.

Janne fra Dekra er meget tilfreds med det nye NemID-prøvelogin:

- Det er så godt, og det vil virkelig glæde kursussekretærerne rundt i landet, når det bliver fuldt implementeret med NemId.

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag