Efteruddannelse.dk får ny, hurtig vej for de mindre virksomheder

21. marts 2017

Til april lanceres en ny udgave af efteruddannelse.dk. Forbedringerne skal gøre brugen af portalen nemmere for de mindre virksomheder, der kun tilmelder nogle få medarbejdere ad gangen, og som ikke bruger portalen særlig ofte.

Efteruddannelse.dk får ny, hurtig vej for de mindre virksomheder

Virksomheder med meget få medarbejdere får nu deres egen, nemmere måde at bruge efteruddannelse.dk. En ny adgangsvej giver på én side virksomhederne et hurtigt overblik over tilmeldingerne af kursister og status på ansøgninger om godtgørelser. På siden kan man tilmelde en enkelt kursist ad gangen. Samtidig bevares den nuværende adgangsvej, der er praktisk for stor virksomheder, der tilmelder mange kursister og bruger portalen tit.  

Om efteruddannelse.dk

Efteruddannelse.dk er et digitalt administrationssystem af Voksen- og Efteruddannelserne (VEU). Her kan virksomheder tilmelde kursister og søge om den godtgørelse, som virksomhederne får, når de sender en medarbejder på kursus. Det er obligatorisk for virksomhederne at bruge portalen.

Baggrund for ny lancering af ny udgave

En brugerundersøgelse i 2014 viste, at det tit var svært for de mindre virksomheder med få ansatte og for enkeltmandsvirksomheder at bruge Efteruddannelse.dk. Når der går lang tid mellem at man tilmelder medarbejdere til kurser, er det svært at huske, hvordan man skal bruge portalen. Derfor har mottoet for nyudviklingen været ”Det skal være slut med, at virksomheder opgiver at søge VEU-godtgørelse, fordi de synes, det er for svært.”

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag