DEKRA indgår overenskomst

3. oktober 2017

DEKRA har indgået overenskomst med Uddannelsesforbundet.

DEKRA-indgaar-overenskomst

Uddannelsesforbundet og DEKRA har indgået overenskomst for underviserne på DEKRAs transportuddannelser. Indholdet af overenskomsten med DEKRA er på linje med Uddannelsesforbundets tilsvarende overenskomster på det private område.

Både i Uddannelsesforbundet og hos DEKRA er man tilfredse med processen og resultatet af den aftale, der er indgået.

- DEKRA har været meget samarbejdsvillig og konstruktiv i sin tilgang til forhandlingerne. Ud over at vi er meget tilfredse med selve aftalen, glæder vi os også over, at vi nu dækker stort set hele det private inden for vores område med overenskomster, siger formand for Uddannelsesforbundet Hanne Pontoppidan.

Koncerndirektør i DEKRA Danmark Peter Laursen ser overenskomstaftalen med Uddannelsesforbundet som et naturligt led i DEKRAs udvikling og vækst i Danmark.

- Vi er meget glade for aftalen, som afspejler vores virksomhed og det samarbejde, vi i forvejen har i det daglige med arbejdsmarkedets parter, herunder jobcentre, arbejdsgivere, fagforbund og a-kasser.

DEKRA beskæftiger cirka 250 faglærere og tilbyder AMU-uddannelser inden for områderne taxi, bus og lastbil, samt erhvervsuddannelserne til buschauffør i kollektiv trafik og vejgodschauffør.

- TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag