Lærlinge kan få gratis bogpakker

8. september 2017

Bogpakkerne giver lærlingen en viden, som kommer praktikvirksomheden til gode, og skolen sender dygtige færdiguddannede ud på arbejdsmarkedet.

Bogpakker

TUR Forlag har tre forskellige bogpakker tilgængelige for lærlinge inden for vejgods-, turistbus- og lageruddannelserne. Bogpakkerne er igen i år gratis for lærlinge, der er medlem af 3F, og hvis praktikvirksomhed er medlem af enten ATL eller DTL. 

Alle bogpakker indeholder en kombination af bøger og miniguides, som ruster lærlingen til at veksle mellem skole og virksomhed.

Bogpakkerne opdateres løbende, så lærlingen har adgang til information om de nyeste lovændringer og gør det muligt at følge med i nyheder inden for eget arbejdsfelt fremadrettet, da der altid vil være læsestof tilgængeligt. 

Bogpakkerne vil derfor ikke kun gavne eleven, men også praktikvirksomheden, der får glæde af lærlingens viden, og skolen der kan sende dygtige færdiguddannede ud på arbejdsmarkedet. 

Læs mere om bogpakken til gods

Læs mere om bogpakken til turistbus

Læs mere om bogpakken til lager  

Hvordan virker det?
For at modtage pakken skal lærlingen indsende et anmodningsskema til TUR Forlag fra den relevante fond. Lærlingen kan finde ansøgningsskemaerne her: Ansøgning om bogpakke til lærling.

- TUR

Læs mere om bogpakkerne hos TUR Forlag

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag