Mød de nye ambassadører på transportuddannelser.dk

6. april 2018

Nu kan de nye ambassadører opleves på transportuddannelser.dk. Her er både billeder og film fra deres liv som transportlærling.

Oplev -de -nye -ambassadoerer -paa -transportuddannelserdk

Til dagligt poster ambassadørlærlingene billeder og film fra deres hverdag som chauffør- eller lagerlærling på Instagram og Facebook. Nu kan du møde dem alle på transportuddannelser.dk, hvor du bl.a. kan se film om lærlingene og læse mere om deres uddannelse.

Ambassadørerne klædt på til opgaven
Transportuddannelsernes ambassadører har haft travlt, siden de startede med at repræsentere lærlingesiden af transportbranchen. På første workshop i november fik de unge lærlinge mange informationer og de blev rådgivet i, hvordan man tager de bedste billeder og fil til de sociale medier.

Siden har der været fokus på at følge op på, hvordan det er gået med ambassadørerne og deres indsats med at vise transportfaget frem. På en workshop i marts fik de taget billeder af en fotograf og fik optaget film. Resultatet kan nu opleves på transportuddannelser.dk.

Ambassadørens egen side
De i alt tolv ambassadører – inklusive de nu faglærte lærlinge, som var det første hold ambassadører TUR rekrutterede – har hver deres side, hvor du kan få indblik i den enkeltes uddannelse. De repræsenterede fagretninger er buschauffør, godschauffør, flyttechauffør, lager- og transportoperatør, lager- og logistikoperatør og kranfører.

Mød ambassadørerne på transportuddannelser.dk 

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag