Et kendt ansigt blandt parterne i TUR går på pension

4. maj 2018

Den 1. maj valgte uddannelseskonsulent Poul Christensen fra 3F at stoppe sit mangeårige virke i fagbevægelsens tjeneste. Dermed blev det også et farvel som aktiv part i TURs bestyrelse og brancheudvalg.

Et -kendt -ansigt -blandt -parterne -i -TUR-gaar -paa -pension

Poul Christensen har igennem en lang årrække haft sæde i stort set alle brancheudvalg i TUR og har dertil indtaget en fast plads i TURs bestyrelse. Her har han alle år udfyldt en markant og aktive rolle og har altid været anerkendt for stor viden, dyb seriøsitet og målrettet gangbare konstruktive løsninger.

- Poul har gennem en stor uddannelsesteknisk og politisk viden været en væsentlig arkitekt bag den organisation, som TUR er i dag. Dette har omfattet stor interesse for uddannelsesområderne, forlagsvirksomheden og de øvrige medlemsorienterede aktiviteter, som udfolder sig i TUR, siger Hans Kjeldgaard Christiansen, sekretariatschef i TUR.

Fortsætter med projekt
Selvom det nu er et farvel til tiden som fast konsulent i 3F, så er der stadig en interesse og passion for at arbejde med projekter, der vedrører unge og voksne med læringsvanskeligheder.

- Poul har haft en særlig passion for de borgere, som har haft uddannelsesmæssige udfordringer igennem livet, herunder i særlig grad læsesvage og andre, som ikke tidligt i livet fik en tilstrækkelig uddannelse. Det vides derfor, at Poul vil fortsætte en kort stund endnu med projekter på dette felt, siger Hans Kjeldgaard Christiansen.

TUR takker for mange gode år med Poul som aktiv del i TUR og ønsker al held og lykke fremadrettet.

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag