Hoverdal får ny forstander

4. maj 2018

AMU Hoverdal har pr. 1. maj ansat Henning Grøn Thorsen som forstander. Hans mål er at profilere AMU Hoverdal og udbygge og vedligeholde de gode samarbejdsrelationer til organisationer og virksomheder både lokalt og nationalt.

Hoverdal -faar -ny -forstander 

Henning Grøn Thorsen har omkring 20 års erfaring som leder inden for uddannelsesverdenen og kommer fra en stilling som afdelingsleder på UC Holstebro. Som ny forstander på Hoverdal skal han ud og sætte nye idéer i verden og skabe relationer på tværs af brancherne, så virksomheder og medarbejdere får bedre gavn af de efteruddannelsesmuligheder Hoverdal kan tilbyde.

- Jeg sidder med en masse idéer, som gerne skal føres ud i livet, men jeg skal også ud og skabe et rigtigt godt samarbejde med mine kolleger fra de andre transportskoler samt de andre interessenter derude. Blandt andet har vi et godt skolesamarbejde i AMUTRANSPORTDANMARK, som skal holdes ved lige, siger Henning Grøn Thorsen.

Et solidt kendskab til branchen
Henning Grøn Thorsen har en omfattende baggrund i både bygge- og anlægsbranchen samt i transportbranchen. Det giver ham et værdifuldt kendskab til de brancheområder, som AMU Hoverdal uddanner inden for.

- Jeg vil forsøge at få lidt mere gang i den. Vi har nogle rigtig gode og spændende forudsætninger på AMU Hoverdal og jeg skal sørge for at udbygge og vedligeholde det gode arbejde, der bliver gjort her, siger Henning Grøn Thorsen.

En kranskole
AMU Hoverdal er et af de mindre uddannelsescentre, der har en lang række af det helt store materiel til at uddanne og videreuddanne forskellige typer af kranførere. AMU Hoverdal er f.eks. det eneste sted, der gennemfører AMU-uddannelser rettet mod de store mobilkraner med ballast, som giver gode forudsætninger for at lave beregninger i forbindelse med meget store lastbilmonterede kraner.

Desuden er der mulighed for at videreuddanne sig på AMU Hoverdals små mobilkraner, der typisk står på en byggeplads. Blandt deres materiel er også de helt store tårnsvingekraner, der er en del af tårnkranføreruddannelsen.

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag