DM for transportlærlinge 2016

Lørdag d. 21. maj 2016 dyster Danmarks dygtigste transportlærlinge om guldet, når DM for transportlærlinge 2016 løber af stablen på TEC Hvidovre.

Lørdag den 21. maj vil landets dygtigste transportlærlinge konkurrere om gode placeringer i chauffør- og lagermesterskaberne. Det er nemlig blevet tid til at afvikle Danmarksmesterskaber i transportfaglige discipliner.

Se hele programmet for deltagerne på DM her

 

Årets mesterskaber vil løbe af stablen på TEC Hvidovre. Her vil de mest kompetente, og derfor udvalgte, transportlærlinge afgøre, hvem der er de dygtigste ved at demonstrere deres færdigheder, og de kvalifikationer, som kræves i branchen i dag.

Discipliner som lærlingene skal dyste i

Til DM skal lærlingene dyste i fem discipliner, som alle tager udgangspunkt i de kompetencer, som de unge bliver undervist i på erhvervsuddannelserne inden for transport.

Klik på hver enkelt disciplin nedenfor og se øvelsesbeskrivelserne - så kan du træne og være i topform til konkurrencen.

Discipliner for lagerlærlinge

Discipliner for chaufførlærlinge

 

 Fed ekstrapræmie til vinderne

Igen i år er Volvo Trucks hovedsponsor til mesterskabet, men som noget nyt har de en helt særlig ekstrapræmie med til de seks podievinder, nemlig en tur til Gøteborg. Turen står i lastbilens tegn, når vinderne får en helt unik mulighed for at besøge Volvo Truck’s democenter, Volvos lastvognsfabrik i Tuve samt Volvo-museet.

Følg DM før, under og efter på Facebook 

DM magasinet 2016: Hent DM magasinet til web - det bliver også sendt ud med Lastbil Magasinet den 26. april

Nedtællingen til DM er i gang

Facebook-DM-for-transportlaerlinge

DM Magasinet 2016

Hent DM magasinet til web - det bliver også sendt ud med Lastbil Magasinet den 26. april

DM-magasin-2016-forside

 

DM arrangeres med støtte fra

Volvo Group Trucks Danmark A/S
Toyota Material Handling
Danske Fragtmænd A/S
TEC Hvidovre
Lastbilmagasinet
Transportmessen
Thura Transport
Projob
3F
ATL
DI
DTL
ITD
TU
GUU