Nye tiltag på Erhvervskøreskolen i Næstved

24. april 2009

Løbende tilpasning og et nyt transportcenter skal sikre kapaciteten hos Erhvervskøreskolen i Næstved.

Erhvervskøreskolen i Næstved har på linje med alle andre udbydere af transportuddannelser mærket en markant øget aktivitet på transportuddannelserne. På denne baggrund oplyser Bjarne Pedersen, daglig leder af Erhvervskøreskolen, at skolen planlægger åbningen af et nyt uddannelsescenter:

- Vi har købt en byggegrund på 12.500 m2, og afventer tilbud på teori- og halfaciliteter på ca. 1600 m2 således, at vi hurtigst muligt kan komme i gang med byggeriet, siger Bjarne Pedersen.

Centeret, som forventes færdigt til ibrugtagning ved årsskiftet 2009-2010, vil øge Erhvervskøreskolens kapacitet med 75 % og dermed kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på grunduddannelserne og på efteruddannelser i forbindelse med EU-direktivet.

For at efterkomme den nuværende efterspørgsel på AMU-området, arbejder Erhvervskøreskolen i Næstved efter en fleksibel model, der tager udgangspunkt i kundernes ønsker. Opskriften er langt fra ny:

- Vi har igennem de sidste 3 år tilpasset vores kursusudbud, så vores kursister kan vælge, hvornår de vil på kursus; om det skal være som dagkursus, splitkursus, aftenhold eller i weekenden. De kan også vælge en kombination af disse muligheder. Desuden har vi holdstart hver 14. dag, hvilket yderligere giver fleksibilitet og valgmuligheder for den enkelte kursist, oplyser Bjarne Pedersen.

Erhvervskøreskolen tilpasser løbende deres vognpark, og har i den forbindelse netop indkøbt en nyere bus til afløsning af den gamle.

 

- TUR


 

facebook twitter