Overvældende efterspørgsel på lastsikringskursus

24. februar 2009

Kursus i avanceret lastsikring med Peter Andersson fra MariTerm blev udsolgt på kun tre dage. Nyt kursus udbydes til december.

Efterspørgselen på kurset i avanceret lastsikring med førende ekspert Peter Andersson fra MariTerm har været overvældende. På kun få dage blev kurset udsolgt, og for at imødekomme denne efterspørgsel, planlægger TUR nu samme kursus til december.

Peter Andersson fra MariTerm, Sverige, har arbejdet med lastsikringsteknik i mange år. Han anses som en af de førende ekspert inden for området og har spillet en central rolle i udviklingen og fastsættelse af standarder på området. 

Kurset vil bl.a. indeholde: Beregningsteknikker samt teoretiske og praktiske øvelser med brug af lastsikringssimulator, samt gennemgang af gældende og kommende EU standarder.

Kurset er tiltænkt faglærere med en grundlæggende viden om lastsikring. Undervisningen gennemføres på svensk suppleret med engelsk, der skal sikre, at faglige udtryk og begreber er i overensstemmelse med "EU Guidelines for securing goods".


Kurset varer tre dage fra onsdag til fredag den 2. - 4. december 2009.


- TUR

facebook twitter