TURs faglærerkurser 2010

14. september 2009

Så er der lagt sidste hånd på programmet for TURs faglærerkurser 2010, der nu er tilgængeligt på TURs hjemmeside. Mange af kurserne er populære gengangere fra de forrige år, men kataloget indeholder også helt nye kurser - og som noget helt nyt, har TUR i år inddelt en række kurser i moduler.

"Ny underviser - introkursus" er titlen på et af de nye faglærerkurser, som TUR i år udbyder. Kurset er målrettet nye faglærere, der ønsker at blive klogere på uddannelsesstrukturer, gældende uddannelsesmål, lovbekendtgørelser. Deltagerne vil også få en generel introduktion til undervisningsområdet, herunder IKV, merit og arbejdstilsynsregler.

Derudover udbyder TUR nu også kurset "Undervisningsplanlægning for faglærere", der både er for nye og mere erfarne faglærere - deltagere på dette kursus vil blive præsenteret for emner som: motiverende undervisningsformer, kompetenceudvikling, individualiseret holdundervisning og ungdomskulturer.

Som et helt nyt skud på stammen har TUR i år inddelt en række kurser i moduler, hvor deltagerne får mulighed for at gå mere i dybden med to temaer:

  • Sundhed
  • Trafiksikkerhed

Sundhed består af tre moduler, og gennemfører man alle tre moduler, får man et særligt certifikatbevis for sundhedskurser. Det samme gør sig gældende, hvis man deltager på samtlige fire moduler inden for temaet trafiksikkerhed. Her vil man så modtage et certifikatbevis for trafiksikkerhed.  Det er ikke nødvendigt at tage samtlige moduler i år - man kan nøjes med at deltage i et af modulerne i år og så tage de næste senere. Ligeledes kan man få merit for de kurser, man evt. fulgte i 2009.

Sidst i denne uge sender TUR kataloget over TURs faglærerkurser 2010 ud til alle skoler - men allerede fra i dag, kan man finde samtlige oplysninger om kurserne her på hjemmesiden.

Klik her - TURs Faglærerkurser


 - TUR


 

facebook twitter