Kørselsdisponenter til eksamen i Holstebro

16. juni 2010

Uddannelsescenter Holstebro har netop fejret skolens første kørselsdisponenter, der alle bestod den mundtlige eksamen.

Transportuddannelsen til kørselsdisponent eller Lager- og terminaldisponent - også kaldet Trin 3 - blev indført med EUD revisionen i august 2008 og er målrettet medarbejdere, der ønsker at videreuddanne sig inden for transportområdet.

Uddannelsescenter Holstebro bød de første Trin 3 aspiranter velkommen i starten af september 2009, og i mandags kunne de så fejre et veloverstået uddannelsesforløb, hvor de har beskæftiget sig med emner som ledelse, kommunikation, samarbejde, økonomistyring, IT-styring og ledelsesværktøjer. Der har været knyttet 7 faglærere til holdet, mens der også løbende er blevet hevet eksterne oplægsholdere ind. Frem mod den afsluttende eksamen har hver aspirant udarbejdet et projekt med fokus på en eller flere problemstillinger fra deres virksomheder - dette med inddragelse af de forskellige fag. Den mundtlige eksamen tog derefter udgangspunkt i en fremlæggelse og diskussion af projektopgaven. Alle bestod, og flere var helt oppe i den høje ende af skalaen. Skolen starter et nyt Trin 3 hold i september 2010.

Trin 3 udbydes af 5 skoler landet over: Syddansk Erhvervsskole i Odense, EUC Lillebælt i Fredericia, AMU Nordjylland I Aalborg, Selandia i Slagelse og Uddannelsescenter Holstebro.

Læs mere om det første Trin 3 hold på Uddannelsescenter Holstebro på skolens egen hjemmeside - for direkte link klik her.

-TUR

 

facebook twitter