Multitest på engelsk og tysk platform

22. september 2010

Fra den 1. november skal den tyske og engelske version af certifikatprøven til Gaffeltruck B gennemføres på en henholdsvis engelsk og tysk platform og dermed ikke på den danske platform som tidligere. For at få adgang til de to nye platforme skal brugerne registreres via TUR.

Det har i længere tid været muligt at gennemføre certifikatprøven Gaffeltruck B på både engelsk og tysk, men det er hidtil foregået på den danske platform, hvilket har været til nogen gene for de deltagere, som følte sig mest hjemme på henholdsvis engelsk eller tysk.

Nu har TUR den glæde at kunne oplyse, at Multitest systemet er udviklet til at fungere på både en engelsk og en tysk platform, således at alt foregår på de pågældende sprog. Det betyder så også, at brugerne ude på skolerne skal have registreret de nødvendige oplysninger på de to nye platforme, hvis de ønsker at anvende enten engelsk eller tysk i forbindelse med GT certifikat B.

Overgangen sker den 1. november
Der vil være en overgangsperiode frem til udgangen af oktober, hvor de fremmedsprogede GT certifikat B tests fortsat vil være tilgængelige på den velkendte danske platform, men fra og med 1. november bliver det kun muligt at gennemføre de pågældende test på de nye platforme.

Det er i første omgang kun GT certifikat B, der bliver overført, men det er planen efterfølgende at arbejde på at få både GT certifikat A og Kran certifikat D lagt over på de nye platforme.

Det er muligt allerede nu at lade sig registrere på de to nye platforme ved at anmode om dette i en mail til konsulent hos TUR Preben Mandrup: prm@tur.dk.

Spørgsmål omkring disse ændringer kan også rettes til Preben Mandrup, mens spørgsmål og kommentarer af faglig karakter bedes rettet til den ansvarlige konsulent for området.

 -TUR

 

facebook twitter