Chaufførkonference 2011

20. juni 2011

Chaufførkonferencen 2011 blev afholdt den 30. - 31. maj på Middelfart Resort og KonferenceCenter.

Ved konferencen deltog 118 undervisere, administrative medarbejdere og ledere fra 25 forskellige skoler, og det var rigtigt flot, set i lyset af den generelle situation.

I programmet var der i år bl.a. lagt vægt på de problemstillinger, der er opstået som resultat af regeringens genopretningspakke. TUR havde inviteret et panel bestående af parterne, der havde nogle bud på, hvilke muligheder skolerne har i den nuværende situation. Programmet bød derudover bl.a. på indlæg fra VBG, Movia, Pension Danmark og Rigspolitiets Tungvognssektion.

Der var fra deltagerne et ønske til Frank Davidsen fra Rigspolitiet, om mulighed for som underviser at deltage som observatør ifm. politiets tungvognskontroller, i lighed med den mulighed farligt gods underviserne har haft i nogle år. En mulighed Frank Davidsen var meget åben overfor. TUR vil i det tidlige efterår vende tilbage med yderligere information om dette, når nærmere er aftalt med Rigspolitiet.

Da stedet, hvor chaufførkonferencen blev afholdt, efter alles mening ikke var optimal, har TUR besluttet at afholde næste års konference på Hotel Fåborg Fjord den 14. - 15. maj 2012.

Materialer fra chaufførkonferencen 2011 kan downloades her.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter