Invitation til workshop om øget gennemførelse

6. juni 2011

Undervisningsministeriet og Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) inviterer medarbejdere fra erhvervsskolerne til et workshopforløb med fokus på fastholdelse og øget gennemførelse.

Elev_flyt

Hvis din skole mangler nye ideer til, hvordan I kan sikre, at flere elever gennemfører deres erhvervsuddannelse, så er der nu hjælp forude. EVA inviterer i samarbejde med Undervisningsministeriet til et workshopforløb, hvor medarbejdere fra erhvervsskolerne kan arbejde med at forbedre deres indsatser for at få flere elever godt gennem deres erhvervsuddannelse. Workshopforløbet kan bruges som inspiration til udarbejdelsen af skolernes handlingsplaner for øget gennemførelse, som skal sendes til Undervisningsministeriet hvert år den 1. marts.

Fod på frafaldet med indsatsteori
Målgruppen er medarbejdere fra erhvervsskoler, som arbejder med skolernes handlingsplaner eller konkrete indsatser for øget gennemførelse. Erfaring med indsatsteori er ikke en forudsætning for at deltage. Workshopperne tager udgangspunkt i EVA's håndbog fra 2010 "Fod på frafaldet med indsatsteori". Håndbogen handler om at bruge indsatsteori til at øge gennemførelsen på erhvervsskoler. I løbet af de tre workshopper vil deltagerne lære om indsatsteori og blive guidet igennem processen med at udarbejde en indsatsteori og evaluere en indsats.

Tid og sted
Workshopperne er fordelt på tre forløb og finder sted både på Sjælland og i Jylland i perioden september 2011 - januar 2012. Der er tilmeldingsfrist den 15. juni 2011.

Læs mere om workshopperne og tilmeld dig her.

-TUR
facebook twitter