Nye uddannelsesjournaler på Vejgodsuddannelsen

24. november 2011

TUR har udarbejdet nye uddannelsesjournaler til lærlinge, der følger Vejgodstransportuddannelsen.

De nye uddannelsesjournaler er ændret, så der nu findes én journal for hvert speciale inden for Vejgodstransportuddannelsen: Godschauffør, Renovationschauffør, Kranchauffør, Tankbilchauffør og Flyttechauffør.

De nye uddannelsesjournaler er udarbejdet, således at de tager udgangspunkt i godkendelsen af praktikvirksomheden. Tidligere har skemaerne med funktionerne: grundlæggende -, særlige - og øvrige funktioner haft sin plads efter hver praktikperiode. Nu er alle praktikperioderne samlet, så der kun er ét skema, der skal udfyldes. Hensigten er at gøre det nemmere at få et samlet overblik over de opgaver lærlingen har gennemført.

Uddannelsesjournalerne indeholder praktikskema til dokumentation af lærlingens arbejdsopgaver/jobfunktioner i de forskellige praktikperioder. Dette skema er inddelt med afkrydsningsfelter for hver af praktikperioderne og med fire muligheder for at oplyse, hvor meget lærlingen har beskæftiget sig med opgaverne.

Skemaet udfyldes efter hver praktikperiode af arbejdsgivers kontaktperson, arbejdstagers kontaktperson og lærling i fællesskab.

Uddannelsesjournalen indeholder endvidere den afsluttende praktikerklæring, som skal udfyldes og indsendes af arbejdsgiver til TUR, som derefter kan udstede svendebrev til lærlingen.

Find de nye uddannelsesjournaler >Klik her


- TURfacebook twitter