Ny håndbog til Lokale Udannelsesudvalg

17. oktober 2011

TUR har udarbejdet en ny håndbog til medlemmer af de lokale uddannelsesudvalg.

I foråret søsatte TUR "Projekt LUU" med formålet at styrke kommunikationen og samarbejdet mellem TUR og de lokale uddannelsesudvalg - også forkortet som LUU. I forbindelse med projektet blev der peget på et behov for en fælles, ensrettet skriftlig kommunikation, der beskriver og samler relevant information om LUUs opgaver og kompetencer.

Resultatet blev en håndbog, der indeholder en beskrivelse af de lokale uddannelsesudvalg og deres arbejdsopgaver, og som samtidig giver gode råd og vejledning til, hvordan udvalgene kan tilrettelægge deres opgaver. Håndbogen giver endvidere et overskueligt overblik over, hvordan uddannelsessystemet fungerer med henblik på erhvervsuddannelserne og AMU, og hvilken rolle de lokale uddannelsesudvalg spiller i dette system.

Håndbogen, som allerede er blevet præsenteret på TURs landsdækkende konferencer for LUU, er netop blevet sendt ud til alle uddannelsesinstitutioner med lokale uddannelsesudvalg inden for TURs område. 

Håndbogen kan downloades her på hjemmesiden under "Lokale Uddannelsesudvalg" fra forsiden. Gå direkte dertil: - Klik her -


- TURfacebook twitter