TUR afholder konference for de lokale uddannelsesudvalg

8. september 2011

TUR har iværksat et projekt, der skal bidrage til at styrke arbejdet i de lokale uddannelsesudvalg (LUU), samt forbedre kommunikationen TUR og LUU imellem. Projektet præsenteres på regionale konferencer for alle organisationsudpegede medlemmer af lokale uddannelsesudvalg den 20. og den 22. september.

På konferencerne vil LUU-medlemmerne blive præsenteret for projektet, der blandt andet indeholder resultater af en online spørgeskemaundersøgelse foretaget blandt LUU-medlemmer, en håndbog til brug i udvalgsarbejdet, samt et nyetableret rum på TURs hjemmeside, hvor udvalgene fra den 20. september vil kunne finde nyttig information og konkrete værktøjer til brug i udvalgsarbejdet. På hjemmesiden vil man også fremover kunne læse og tilmelde sig TURs nyhedsbrev til LUU, der udsendes hvert kvartal med nyt fra TUR og brancheudvalgene.

Herudover vil der være orientering om TURs uddannelsespolitiske strategi, samt debat om god praksis i de lokale uddannelsesudvalg.

Tilmelding
TUR inviterer alle partsudpegede LUU-medlemmer til at deltage i TURs konference, som afholdes henholdsvis den 20. september på AMU Syd i Kolding og den 22. september på TEC i Hvidovre - Begge dage mellem kl. 10.00 - 15.00.

Det er gratis at deltage og tilmelding skal ske til Jane Ellingsen i TUR på je@tur.dk.


- TUR

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter