VEU-godtgørelse og tilskud til befordring skal søges digitalt fra 1. november

9. september 2011

VEU-godtgørelse og befordringstilskud til medarbejderes AMU-kurser skal fra den 1. november 2011 ansøges om digitalt via Efteruddannelse.dk.

Kun ansøgninger, der modtages via Efteruddannelse.dk, vil opnå godtgørelse. Derfor kan det være en god idé at få det praktiske på plads i god tid. For at kunne ansøge om godtgørelse kræver det, at man har en digital medarbejdersignatur, som leveres af DanID. Med den digitale medarbejder signatur kan man nemt og hurtigt søge om VEU-godtgørelse og befordringstilskud, samt se ledige pladser på AMU-kurser og tilmelde medarbejdere.

Oplysningerne fra kursustilmeldingen bliver automatisk gemt og genbrugt, når der søges om VEU-godtgørelse og befordringstilskud, hvilket gør det hurtigere og nemmer at ansøge.

Ansøgningen sendes endvidere automatisk til den rette a-kasse eller til uddannelsesstyrelsens system. På den måde kommer kursustilskuddet også hurtigere frem til virksomhedens Nemkonto.

Læs mere på Efteruddannelse.dk under "For virksomheder", hvor man også kan se en lille film om hvordan man kan bruge Efteruddanelse.dk.  Klik her.


- TUR

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter