Faglærerkursus i Lean

13. april 2012

Den 18.- 19. juni afholder TUR introduktionskursus i begrebet Lean, hvor der gives en gennemgang af de grundlæggende begreber og teorier omkring Lean. 

Mange offentlige og private virksomheder inden for både produktion, handel og service er enten i gang med at indføre - eller har aktuelle planer om at indføre - såkaldt "Lean produktion".

"Lean produktion", eller bare "Lean", er en forretningsfilosofi som med afsæt i en række kendte og velafprøvede styringsmodeller, har vist sig at være særdeles effektiv til at optimere processer og forretningsgange i virksomheder. Populært sagt er Lean et sammenkog af logistikstyring og kvalitetsstyring tilsat en god portion sund fornuft og gammeldags købmandskab.

Inden for faglitteraturen findes der utallige eksempler på, at virksomheder har opnået store effektiviseringer ved indførelse af Lean, hvilket naturligt har medført den store interesse for begrebet. Der udbydes således en række uddannelser (i AMU programmet), som anvendes i stor stil i forbindelse med at virksomhederne indfører Lean. Det er derfor et begreb, som uden tvivl vil vinde endnu mere indpas inden for alle brancher - herunder inden for TURs områder.

Derfor udbyder TUR nu for andet år et kort introduktionskursus til Lean, hvor de grundlæggende begreber og teorier vil blive gennemgået. Deltagerne på kurset vil lære at anvende nogle af de centrale metoder i Lean.

Kurset kræver ingen forudgående erfaring med Lean og er relevant for alle, der underviser inden for TURs område på såvel AMU som på erhvervsuddannelserne.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her: >Klik her


- TURfacebook twitter