Forberedelserne til årets DM er i fuld gang

20. april 2012

Alkotest, online teoriprøve, gaffeltruckkørsel med vandtønde og præcisionskørsel med lastbil er nogle af de discipliner, som lærlingene skal igennem, når dette års DM for transportlærlinge skydes i gang lørdag den 12. maj kl. 10.00 på AARHUS TECH på Hasselager Allé 2 i Viby ved Aarhus.

Hvert år afholder TUR DM for transportlærlinge, som er en konkurrence for landets dygtigste chauffør- og lagerlærlinge. I alt vil der den 12. Maj på AARHUS TECH deltage 60 lærlinge, som skal dyste mod hinanden om at opnå de bedste resultater indenfor henholdsvis Lager DM og Chauffør DM. Lærlingene får point for hvor korrekt, hurtigt og præcist de løser den enkelte opgave.

De 30 lagerlærlinge og de 30 chaufførlærlinge skal igennem i alt fem discipliner i løbet af dagen, før resultaterne regnes sammen og vinderne i de forskellige discipliner, samt de samlede vindere, kåres med præmier og pokaler på podiet.

13 år med DM
TUR har i 13 år stået som initiativtager og projektleder for DM for transportlærlinge. Det er altid er en meget spændende og begivenhedsrig dag, som er med til at sætte fokus på erhvervsuddannelserne inden for transportområdet. Ved DM åbner der sig et særligt vindue til branchen, hvor man kan se de unge lærlinge demonstrere det faglige niveau i deres uddannelse og de kompetencer de erhverver via en erhvervsuddannelse inden for transport.

DM afholdes hvert forår med hjælp fra sponsorer og landets transportskoler, som bakker op om begivenheden. Hvert andet år afholdes DM i forbindelse med Transportmessen i Herning og hvert andet år på en transportskole. Alle involverede gør en stor indsats for at få et spændende og vellykket arrangement.

DM Magasinet
Hvert år forud for DM, udsender TUR et DM Magasin, hvori man kan læse meget mere om konkurrencen, om sidste års vindere og om uddannelsesrelaterede emner, som er relevant for branchen. DM Magasinet udkommer i år i starten af maj og distribueres med Lastbilmagasinet.
DM Magsinet 2012 kan hentes i en pdf-udgave > her


Sponsorer
DM for transportlærlinge 2012 sponsoreres af: Volvo Lastbiler (hovedsponsor), ATL, 3F, DI, ITD/FDE, DTL, Danske Fragtmænd, Still, TSU, GUU, Constructor, Brdr. Dahl og Transport 2013.

Læs mere om DM >Klik her


- TUR


 

facebook twitter