Internationalt lastsikringsseminar i Slagelse

8. august 2012

Den 6.-7. september afholder IRU i samarbejde med TUR og Selandia et seminar opfulgt af en workshop om de nyeste standarder inden for lastsikring.

Den internationale transportorganisation, IRU, og Transporterhvervets Uddannelser, TUR, er gået sammen om at arrangere et lastsikringsseminar, hvor den nyeste viden og standarder, samt god praksis inden for lastsikring vil blive præsenteret og drøftet.

På dag 1 vil der blive sat fokus på den måde myndighederne på tværs af landegrænser i EU håndhæver love og regler omkring lastsikring. Blandt mange ekspertindlæg vil én af de førende eksperter inden for området, Peter Andersson fra MariTerm, Sverige, holde et oplæg om de gældende principper og standarder inden for lastsikring. 

Dag 2 består af en interaktiv workshop, der følger op på den første dags mere teoretiske seminar. Her vil der blive anvendt såvel pc som "live" simulationer som grundlag for at vise lastsikringsproblemstillingerne i praksis.

Både seminar og workshop afholdes på engelsk. Alle fra branchen med interesse for den nyeste viden inden for lastsikring opfordres til at deltage i dette særarrangement, som finder sted på Selandia i Slagelse.

Pris for deltagelse i seminar (dag 1): 70 EURO
Pris for deltagelse i workshop (dag 2): 130 EURO

Hent flyer med program >Klik her

For tilmelding gå til IRUs hjemmeside www.iru.org under events. For direkte link >Klik her


- TUR

 

 

 

 

facebook twitter