Minimesse om transport og logistik på Selandia

15. august 2012

Smarte løsninger inden for transport, logistik og lagerstyring præsenteres i morgen på en minimesse på Afdelingen for Transport og Logistik på Selandia i Slagelse. 

På minimessen, der henvender sig til virksomheder og erhvervsskoleelever, vil man kunne opleve nogle af de nyeste løsninger inden for transport, logistik og lagerstyring og høre om andre virksomheders erfaringer med løsningerne.

Der vil der blandt andet være et fremtidsoplæg om styring af logistikken og de standarder, der knytter sig til global handel. Virksomheden SSI Schäfer præsenterer deres nyeste løsninger til logistik, lagering og transport.

Udstillerne tæller blandt andre Scania, der medbringer en lastbil spækket med den nyeste teknologi, og Forsvarets Materieltjeneste, som vil fortælle om deres arbejde med at indkøbe, vedligeholde og udlevere enhver form for materiel og udstyr til forsvarets myndigheder.´

Derudover vil Selandias hotel- og restaurantskoleelever levere krydderi til minimessen og servere sund og innovativ mad til gæsterne, samt sørge for lidt at drikke også.

Arrangementet afholdes i regi af projektet Innovative Erhvervsskoler i samarbejde med Selandia, Transportens Innovationsnetværk og Teknologisk Institut. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Tid og sted
Torsdag den 16. august 2012, kl. 14.00-17.00
Selandia, Afdelingen for Transport og Logistik, Dalsvinget 18-20, 4200 Slagelse

For program og tilmelding >Klik her


- TUR


facebook twitter