Uddannelsesambassadører klædes på

17. august 2012

10 chauffører klædes på til at udbrede kendskabet til Meritvejen.

"Projekt Uddannelsesambassadører" klæder 10 chauffører på - 2 fra hver region- til at udbrede kendskabet til Meritvejen. Uddannelsesambassadørerne er alle chauffører, som er blevet faglærte via Meritvejen, og som derfor med fordel vil kunne videregive egne erfaringer til chauffører, der overvejer at påbegynde uddannelsen. På en intensiv 12-12 konference vil uddannelsesambassadørerne blive oplært i at videreformidle praktisk og relevant information om uddannelsen.

Ny håndbog og hjemmeside om Meritvejen
Sideløbende med projekt "Uddannelsesambassadører", kører TSU et søsterprojekt, "Projekt Sådan!", som i tæt samarbejde med TUR har fokus på at udarbejde informationsmaterialer, som skal være med til at støtte op om uddannelsesambassadørernes arbejde og udbrede kendskabet til Meritvejen.

Således bliver der bl.a. udarbejdet en håndbog, der er målrettet chauffører, og en hjemmeside, der primært henvender sig til virksomhederne. Hjemmesiden, som får navnet meritvejen.dk, skal hjælpe arbejdsgiverne med at holde styr på de praktiske forhold, der gør sig gældende, når der indgås en uddannelsesaftale om et meritvejsforløb.

På konferencen, som finder sted den 23. - 24. august på Hotel Faaborg Fjord, vil disse to projekter blive knyttet sammen. Deltagerne på konferencen er foruden uddannelsesambassadørerne TSU, TUR, de involverede skoler; AMU Nordjylland, Aarhus TECH, Syddansk Erhvervsskole, Selandia og TEC, samt repræsentanter fra 3F og ATL.


- TUR

Fakta om Meritvejen: Meritvejen er den direkte vej til at blive faglært og få svendebrev for voksne og erfarne medarbejdere i transportbranchen. Læs mere om Meritvejen >Klik herfacebook twitter