Pengehåndtering i bus og taxi

30. januar 2012

Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros (BAR) sætter fokus på pengehåndtering i bus og taxi i ny branchevejledning.

Som taxi- eller buschauffør er håndtering af penge en naturlig del af arbejdet. Med opbevaring af penge medfølger en risiko for tyveri eller røveri. I denne branchevejledning fra BAR beskrives nogle gode råd til, hvordan man som chauffør kan håndtere penge, så risikoen for tyveri minimeres, og hvordan man som virksomhed kan lave en god politik for opbevaring og afregning, der kan være med til at gøre chaufførens arbejdsdag mere sikker.

Branchevejledningen kan downloades på BAR transport og engros hjemmeside; www.bartransportogengros.dk, eller bestilles gennem egen organisation.


- TUR

 


Om BAR transport og engros

Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros (forkortes BAR transport og engros) er et arbejdsmiljøforum, hvor arbejdsgiverorganisationer og arbejdstagerorganisationer inden for transport og engros samarbejder om at fremme arbejdsmiljøforhold på branchens område. Rådets opgaver er fastsat i arbejdsmiljøloven og omfatter medvirken ved løsning af sikkerheds- og sundhedsspørgsmål inden for branchen.
facebook twitter