Stille måned for praktikpladserne

10. januar 2012

November blev en stille måned for indgåelse af nye praktikpladsaftaler. 

Undervisningsministeriet har netop offentliggjort de seneste opgjorte praktikpladstal, som viser det samlede billede for erhvervsuddannelserne til og med november 2011.

For transportområdet viser tallene en måned, hvor man skal tilbage før sommerferien for at finde en lignende stille periode. På trods af dette, ser de samlede tal for 2011 stadig ud til at udgøre et rekordår for uddannelsesaftaler på transportområdet. Tallene viser i store træk følgende udvikling:

 

  • I november måned 2011 blev der indgået 100 uddannelsesaftaler, hvilket er et fald på 47 procent i forhold til november måned 2010.
  • I perioden september til november 2011 blev der indgået 537 uddannelsesaftaler, som svarer til en nedgang på ca. ti procent i forhold til samme tre måneder i 2010.
  • Til og med november måned blev der indgået 1.659 praktikpladsaftaler i 2011. Det er en stigning på ca. syv procent sammenlignet med samme periode året før.
  • I alt var der med udgangen af november måned 2.328 igangværende uddannelsesaftaler. På samme tidspunkt i 2010 var der registeret 1.795 uddannelsesaftaler, hvilket svarer til en stigning på ca. 30 procent.

 

Se udviklingen i udvalgte nøgletal på transportområdet her på hjemmesiden: >Praktikpladsstatistik

Alle tallene fra praktikpladsstatistikken kan hentes i Børne- og undervisningsministeriets databank på deres hjemmeside: >Klik her


- TURfacebook twitter