Chaufførkonference den 14. - 15. maj

3. maj 2012

TURs årlige chaufførkonference, som er blevet en af de stærkeste traditioner blandt faglærere inden for transportuddannelserne, bliver i år afholdt den 14. - 15. maj på Hotel Faaborg Fjord.

På chaufførkonferencen vil der være fokus på et orienterende tilbageblik på de opgaver, der optager TURs arbejde, samt fremadrettet i form af nyheder og visioner for det arbejdsmarkedspolitiske arbejde inden for godstransport og personbefordring. Derudover vil der traditionen tro blive sat fokus på nogle højaktuelle emner via eksterne oplægsholdere. Der vil blandt andet blive holdt indlæg om:


Søvnapnø
Elinor Wolff fra Dansk Søvnapnø Forening vil fortælle om fænomenet søvnapnø, og om de konsekvenser det kan have i trafikken. 

Flådestyring, energirigtig og passagervenlig kørsel
Arriva har ved hjælp af et flådestyringssystem arbejdet intensivt på at optimere busdriften. Anders Lukowski, der er projektleder på området, kommer og fortæller om systemet og om de resultater, der er opnået indtil nu.

Falck Sirius
På konferencen vil Falck have en stand, hvor du kan blive klogere på Falcks flådestyringssystem, Falck Sirius, som er et intelligent, webbaseret ledelsesværktøj, der giver en unik mulighed for at forbedre virksomhedens driftsøkonomi. Der vil også mulighed for at tale med Bjarne Henneberg fra EUC Vest, som bruger Falck Sirius.

Forsikringsskader og hvordan kan de undgås
Henning Jollmann, Havarichef, If Insurance, vil på konferencen fortælle om, hvilke tiltag If arbejder med, så skader og uheld i transportbranchen minimeres mest muligtLæs mere om chaufførkonferencen, se hele programmet og tilmeld dig >Klik her


- TUR


facebook twitter