Flere skal bruge VEU-centrene

22. maj 2012
En ny kampagne, som netop er iværksat af Børne- og undervisningsministeriet, skal øge befolkningens kendskab til VEU-centrene.

Alt for få i befolkningen har kendskab til VEU-centrene og de muligheder de har for at få råd og vejledning om voksen- og efteruddannelse. Kampagnen løber af stablen i maj og juni måned 2012 og er en landsdækkende kampagne, der skal fortælle danskerne, hvad de kan bruge VEU-centrene til, og bidrage til at sikre, at flere bruger VEU-centrene som indgang til voksen- og efteruddannelse.

Kampagnen indebærer blandt andet reklamer på busser og togstationer, annoncer i fagblade, samt videoklip på VEU-centrenes fælles hjemmeside.

Fakta om VEU-centrene
VEU står for Voksen- og Efteruddannelse. VEU-centrene er et formelt samarbejde mellem institutioner, der udbyder arbejdsmarkedsuddannelser og VUC. Der findes i alt 13 VEU-centre fordelt rundt i landet.

VEU-centrene skal medvirke til at styrke kvaliteten og effekten af voksen- og efteruddannelsesområdet, blandt andet ved at fungere som én indgang for personer og virksomheder, som ønsker rådgivning og vejledning om voksen- og efteruddannelse.

Læs mere om VEU-centrene på www.veu-center.dk


- TURfacebook twitter