Tre guldvindere ved DM for transportlærlinge

14. maj 2012

Hvor der normalt kåres én guldvinder i chaufførmesterskabet og én guldvinder for lagermesterskabet, når der afholdes DM for transportlærlinge, måtte der i år deles hele tre guldpokaler ud på podiet, da DM løb af stabelen i Aarhus i weekenden.

Fra venstre: Guldvinderne af DM for lagerlærlinge Jakob Sørensen og Kenneth Emil Nielsen og vinder af DM for chaufførlærlinge Søren Skytte


Det blev Søren Skytte fra Transport Henrik Jensen, der tog sejren hjem i chaufførmesterskabet, mens Jakob Sørensen fra Forsvarets Forsyning og Kenneth Emil Nielsen fra Byggros A/S måtte deles om pladsen øverst på podiet, da der skulle deles guldmedaljer ud i lagermesterskabet. Højst usædvanligt havde de to lagerlærlinge scoret præcist lige mange point og må dermed deles om titlen som Danmarksmester for lagerlærlinge 2012.

Sekretariatschef i TUR, Hans Christiansen, udtaler:

- Det har simpelthen været en fornøjelse at være med til at se alle de unge lærlinge knokle sig igennem dagen og virkelig give den alt for at vise, hvad de kan. Det vi har set her i dag, er ikke kun en enestående faglig dygtighed. Det er også et billede på fremtidens kernemedarbejdere i den danske transportbranche. Lærlingene her har demonstreret, hvad transportuddannelserne kan, og er et vidne om, at det kan betale sig at satse på de unge lærlinge. Der er ingen tvivl om, at de imødekommer fremtidens kompetencekrav og at de allerede nu tilføjer branchen en stor værdi.  

De samlede vindere af DM for transportlærlinge 2012 blev:

DM for chaufførlærlinge

1. Søren Skytte fra Transport Henrik Jensen, Uddannelsescenter Holstebro
2. Danny Brundsgaard Outzen fra Vamdrup Specialtransport ApS, EUC Vest
3. Steffen Søndergaard Riis fra Flemming Krogh A/S, Uddannelsescenter Holstebro

DM for lagerlærlinge
1. Kenneth Emil Nielsen fra Byggros A/S, Syddansk Erhvervsskole OG Jakob Sørensen fra Forsvarets Forsyning, EUC Lillebælt
3. Nick Hansen fra Pomp De Lux, Aarhus Tech


Se alle billederne fra DM 2012 >Klik her

Læs mere om DM for transportlærlinge >Klik her- TUR


facebook twitter