Sådan! Nyt projekt med fokus på Meritvejen

1. marts 2012

Transportsektorens Uddannelsesfond (TSU) har iværksat et projekt, der skal bidrage til at øge antallet af chauffører, der bliver faglært via Meritvejen.

Projektet, som har fået titlen "Sådan! Bliver du faglært uden bump på vejen", har som formål at udbrede kendskabet til ordningen samt at sikre, at der gennemføres succesfulde uddannelsesforløb, når virksomheder har ansatte på Meritvejen.

Meritvejen er en ordning, der gør det muligt for voksne og erfarne medarbejdere i transportbranchen at blive faglært uden at skulle starte forfra. Projekt Sådan! skal være med til at sætte fokus på muligheden og bidrage til, at alle implicerede parter har en god oplevelse med uddannelsesforløbet.

Projektet har blandt andet til formål at samle al nødvendig information til virksomheder ét sted, og udarbejde en vejledning til henholdsvis virksomhederne og chaufførerne, som skal kunne guide begge parter både før og under uddannelsesforløbet. 

Projektet lanceres til sommer, hvor vejledningerne vil være færdige og klar til markedsføring. Spørgsmål til projektet kan rettes til projektleder Magnus Købke fra TSU mk@tsu.dk

Du kan læse mere om Meritvejen på TURs hjemmeside > Klik her


- TUR


OM TSU: TSU har som mål at fremme og udvikle uddannelser til transportbranchen. Bag fonden står Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik (ATL) og Fagligt Fælles Forbund (3F).

 facebook twitter