Meritvejen har fået en hjemmeside

11. september 2012

Meritvejen.dk er navnet på en helt ny hjemmeside om uddannelsesordningen Meritvejen, som er den direkte vej til svendebrevet for erfarne medarbejdere i transportbranchen.

Den nye hjemmeside meritvejen.dk er blevet til i forbindelse med et TSU projekt, der i tæt samarbejde med TUR og MiljøTeam A/S sætter fokus på at udbrede kendskabet til Meritvejen blandt chauffører og virksomheder. Meritvejen.dk indeholder generel information om uddannelsen, men er i høj grad målrettet arbejdsgivere, som overvejer, eller som har, medarbejdere på Meritvejen.

På hjemmesiden kan arbejdsgiverne få et overblik over de praktiske forhold, som gør sig gældende, når deres medarbejdere er under uddannelse; herunder praktikgodkendelse, uddannelsesaftale, økonomi osv. Derudover indeholder hjemmesiden gode råd til, hvordan virksomhederne kan forberede sig og være med til at sikre et godt forløb for alle parter, samt en tjekliste, der kan hjælpe virksomheden med at holde styr på, hvad der skal gøres hvornår.

På hjemmesiden kan man også downloade en helt ny håndbog om Meritvejen, som er blevet til som en del af TSUs projekt, og som i løbet af efteråret skal deles ud til chauffører rundt om landet af 10 udvalgte uddannelsesambassadører. Læs mere om Projekt Uddannelsesambassadører


Besøg den nye hjemmeside på www.meritvejen.dk


- TUR
 

 

 

facebook twitter